دانستنی هایی مهم در مورد قیمت دوربین مدار بسته ، باید ها و نباید ها
با توجه به تنوع در نوع و کیفیت، قیمت دوربین مداربسته نیز متفاوت است. امروزه سیستم های امنیتی دوربین مدار بسته با توجه به تنوع در نوع و کیفیت، قیمت دوربین مداربسته نیز متفاوت است. امروزه سیستم های امنیتی دوربین مدار بسته بیش از پیش در انواع و قیمت های مختلف در دسترس می باشند. تا ایمنی و امنیت را برای کاربر در طیف وسیعی فراهم نمایند.
در این مقاله، در مورد فاکتورهای مؤثر در قیمت دوربین مداربسته بحث خواهیم کرد.
این فاکتورها عبارتند از:
1) هزینه های نصب
دوربین های مدار بسته کابلی (Wired)
دوربین های مدار بسته بی سیم (Wireless)
2) هزینه های مربوط به تجهیزات دوربین مدار بسته
دوربین مدار بسته آنالوگ
دوربین های IP
3) سایر فاکتورهای مهم در قیمت دوربین مداربسته
داخلی (Indoor) و خارجی بودن (Outdoor) سیستم
رزولوشن (Resolution)
ابعاد تصویر
دید در شب Night Vision Infrared) IR)
4) ابزار ذخیره تصاویر
5) برند دوربین مدار بسته
آی پی مکس IP MAX
باسلر آلمان (Basler (Germany
هایک ویژن Hikvision
و…
7) تعداد دوربین مدار بسته مورد نیاز (پک مورد نیاز)
در ادامه تاثیر این عوامل را به صورت جامع تری بیان می کنیم.
قیمت دوربین مدار بسته
1) هزینه های نصب
در طول سال های متمادی قیمت دوربین مداربسته پایین آمده است. البته قیمت نصب حرفه ای می تواند اندکی بالاتر باشد. قیمت نصب دوربین مدار بسته به تعداد دوربین ها و نوع سیستم وابسته است.
اندازه منزل شما
برای فضای بیشتر تعداد دوربین های بیشتر و هزینه نصب بالاتری لازم است. هم چنین برای فضاهای بزرگ رزولوشن بیشتر و کیفیت بالاتر تصویر نیاز است.
نیاز های امنیتی
گاهی فقط یک دوربین گردان برای حفظ امنیت شما کافی است. و لازم نیست هزینه چند دوربین را متحمل شوید.
دوربین مدار بسته داخلی (Internal) یا خارجی (External)
دوربین های مدار بسته داخلی قیمت نصب به مراتب پائین تری دارند. چرا که دوربین های خارجی باید ضد آب بوده و دارای حفاظ باشند.
کابلی (Wired) یا بی سیم (Wireless)
اگرچه عناصر سیستم های آنالوگ ارزان تر است. اما هزینه نصب سیستم های آنالوگ بالاست. در واقع نصب سیستم های کابلی بسیار دشوار است. چراکه باید سوراخ کاری انجام گیرد. سیستم ها کار گذاشته شوند. کانال راه اندازی شود و …
برای همین استفاده از یک نصاب متخصص لازم است. سیستم های بی سیم نصب آسان تر و ارزان تری دارند. حدودا نصب یک سیستم بی سیم (Wireless) نصف یک سیستم کابلی با همان شرایط هزینه می برد. این سیستم ها را می توان از راه دور نیز کنترل کرد. دارای مشکلات ناشی از کابل ها نیستند. و کافی است در محدوده شبکه اینترنت منزل یا محل کار شما نصب شوند تا کار کنند. سیستم های بی سیم اغلب دارای رزولوشن (Resolution) پائین تری نسبت به دوربین های مدار بسته کابلی هستند. به علاوه ممکن است مورد هک قرار گیرند.
نظارت یا عدم نظارت
شما می توانید برای مدت کوتاه یا حتی تا یک ماه خدمات دریافت کنید. در واقع نصب سیستم دوربین مدار بسته می تواند تا مدتی هزینه به همراه داشته باشد.
2) تجهیزات دوربین مدار بسته
نوعی از سیستم های دوربین مدار بسته مستقل از اینترنت کار می کنند. این دوربین ها، فیلم ها را ضبط کرده و ذخیره می نمایند. دستگاه DVR وظیفه ضبط این ویدئو ها را بر عهده دارد. شما می توانید DVR را به اینترنت وصل کنید تا بتوانید از راه دور هم امکان مانیتور و کنترل داشته باشید.
نوع دیگر دوربین های مدار بسته IP هستند. کلمه IP برگرفته از واژه Internet Protocol می باشد. این دوربین ها همیشه بی سیم هستند و قابلیت اتصال به اینترنت از شاخصه های آن هاست. این سیستم ها نیز با استفاده از NVR کار می کنند. یعنی Network Video Recorder. با این حال نقطه ضعف این سیستم ها قطع شدن اینترنت است. سیستم های IP به راحتی قابل کنترل و ارتقا می باشند. وضوح بالا و دید در شب از امکانات بارز این نوع دوربین مدار بسته است.
3) سایر فاکتور های مهم در قیمت دوربین مداربسته
نظارت داخلی (Indoor) و خارجی (Outdoor)
قیمت دوربین مداربسته نظارت داخلی و خارجی متفاوت است. دوربین های مدار بسته داخلی نیاز به ضد آب بودن ندارند و اغلب دارای رنج محدود (Limited Range) و رزولوشن پائین هستند. برای سیستم های داخلی معمولا از انواع بولت یا دام استفاده می شود که کوچکتر نیز هستند. سیستم های خارجی اصولا نیازمند دید بهتر و دوام بالاترند. تا بتوانند هر فعالیت مشکوک و جنایی را شناسایی و متوقف نمایند. به طور معمول، دوربین های خارجی (Outdoor) می توانند تا فواصل دور را ببینند. و دارای وضوح بیشتری هستند. لذا قیمت این دوربین ها به مراتب بالاتر از دوربین های داخلی است. هرچند قیمت نصب نسبتا یکسانی دارند.
رزولوشن (Resolution)
رزولوشن یا وضوح یک سیستم امنیتی دوربین مدار بسته، با استفاده از خطوط تلوزیون Television Lines) TVL) اندازه گیری می شود.
اغلب رنج و وضوح متداول دوربین ها بصورت 720P ,480P و 1080P می باشند. وضوح بالاتر معادل قیمت بالاتر است.
– وضوح پائین (Low Resolution)
این حالت برای زمانی است که شما می خواهید صرفه جویی کنید. در واقع این نوع سیستم ها زمانی استفاده می شوند که وضوح بالا چندان نیاز نیست. مثلا اگر می خواهید فقط روی کارهای فرزندانتان کنترل داشته باشید. سیستم های با رزولوشن پائین هم برایتان کافی و مناسب است.
– وضوح بالا (High Resolution)
برای زمانی که چهره اشخاص یا شماره پلاک ضروری است باید از سیستم هایی با رزولوشن بالا استفاده کرد. کیفیت های HD به همین منظور طراحی شده اند. وضوح و رزولوشن بالاتر به معنای پهنای باند بیشتر است. هرچند این سیستم ها نیازمند سرمایه گذاری به مراتب بالاتری هستند.
دید در شب و مادون قرمز (Night Vision and Infrared)
دید در شب استاندارد تقویت نوری است که در دسترس است. مثل نور ماه یا چراغ های خیابان. تصویر برداری IR از اشعه مادون قرمز ساطع شده از منابع حرارتی استفاده می کند. دوربین های مدار بسته مادون قرمز دارای کیفیت تصویر به مراتب بالاترند. در عوض هزینه بالاتری را نیز می طلبند.
4) ابزار ذخیره تصاویر
ضبط، ذخیره سازی و نمایش تصاویر هزینه بر است. فاکتورهای مربوطه عبارتند از:
دستگاه ضبط تصاویر (DVR)
حافظه ذخیره سازی اطلاعات و تصاویر. مثل هارد اکسترنال یا فلش USB
و نمایشگر (که ابعاد و کیفیت تصویر آن روی قیمت اثر دارد)
قیمت دوربین مداربسته
5) تعداد، نوع و برند دوربین های مدار بسته مورد نیاز (پک)
نوع دوربین، مثل دام، بولت، PTZ و … روی قیمت دوربین مداربسته موثر است. به علاوه با توجه به فضا، هرچه تعداد دوربین بیشتر باشد، هزینه بالاتر خواهد رفت. شرکت دوربین مداربسته پویابین از برند باسلر استفاده می کند که شرکتی معتبر و با کیفیت در زمینه تولید دوربین مداربسته می باشد.
در این مقاله نکاتی در مورد قیمت دوربین مداربسته بیان شد. شرکت دوربین مدار بسته پویابین، شرکتی معتبر در زمینه مشاوره، فروش و راه اندازی دوربین مداربسته است. کارشناسان فروش این شرکت، خدمات مشاوره رایگان را در زمینه دوربین مدار بسته ارایه می دهند. به شما پیشنهاد می کنیم قبل از تصمیم گیری نهایی و سفارش دوربین مدار بسته، با کارشناسان فروش شرکت پویابینتماس بگیرید و از راهنمایی آن ها استفاده کنید تا بهترین انتخاب ها را داشته باشید.